Begynner på nytt

Heisanne folkens!

Jeg har bestemt meg for og blogge litt igjen, nå har jeg fått et nytt design på bloggen min også, så da blir det mye gøyere og lese bloggen når det er et fint design itillegg. Men grunnen til at jeg ville begynne på nytt er fordi jeg ikke har vært her på leenge nå og jeg har skrevet hver eneste gang da jeg har vært lenge vekke at jeg begynner på nytt og da tenkte jeg bare og slette alle innleggene slik at det slipper og stå hver eneste gang at jeg begynner på nytt, men nå skal jeg skjerpe meg og blogge for nå er det jo sommerferie i tillegg og da har jeg god tid til og blogge. For nå har jeg fått blogg lysten tilbake og gleder meg til og dele ting med dere her igjen! Håper dere gleder dere like mye som jeg gleder meg.

Men det er et lite problem inni alt dette med god tid og bilder og videoer og sånn, jeg har fått en ny pc slik at jeg kan redigere videoer og sånn det er jo positivt, men minnekortet som jeg skal ha i kameraet funker ikke så det funker ikke og ta bilder eller filme, men jeg skal prøve og få tak i et før jeg reiser på sommerferie, for jeg tenkte og filme og ta masse bilder i Danmark der jeg kan vise dere hva vi har gjort og kanskje jeg kan lage en liten video om Danmark der jeg filmer de stedene jeg har vært og de tingene jeg skal gjøre der nede. Jeg  skal reise med store broren min, mamma, pappa og kjæresten til broren min, så det blir en kjekk tur!

Men i mellomtiden da jeg ikke har noen kamera og ta bilde med så tar jeg bilder med mobilen min, så det blir ikke så god kvalitet på bildene når jeg tar det med mobilen, men jeg skal prøve og få fikset det så snart jeg kan :D Alt for dere! 

 

  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2014


Mote

bilde


hits